Børn og unge

I Skovlunde Kirke sker der altid noget for børn og unge!

For de helt spæde og små har vi babysalmesang og kirkelig legestue.

For de lidt større børn og unge har vi familiegudstjenester med efterfølgende spisning og undervisning af minikonfirmander og konfirmander.

For børn og unge er der hele tre forskellige kirkekor!

For de studerende på Borupgaard Gymnasium og DTU Ballerup har vi en studenterpræst.

Læs meget mere under de enkelte aktiviteter.

Voksne

I Skovlunde Sogn har der altid været en forbilledlig tradition for at være aktiv kirke for alle aldersgrupper. Kirkerummet og kirkecentret summer på alle tider af døgnet af mennesker, som er i gang med at være kirke på hver sin måde.

Nogle bruger gudstjenestefællesskabet, andre bruger aktivitetsfællesskabet, og andre igen bruger både det ene og det andet og måske noget helt tredje. I hvert fald er man lige velkommen.

Som senior er livet heldigvis ikke gået i stå. Tværtimod åbner der sig nu for de fleste en særdeles aktiv livsalder, som venter på at blive fyldt ud med alt det, som man måske ikke lige havde tid til som erhvervsaktiv. Det er en stor gave at få lov til at blive klogere i livet, ikke fordi man skal, men fordi man kan!

Kirkens seniorudvalg arbejder ud fra tanken om, at det levende menneske i alle dets tidsaldre kan gå hånd i hånd med sognets kirkeliv, hvoraf forhåbentlig enhver senior kan næres til bestandig at vokse i sin gang her på jord. Vel mødt!

Koncerter

I løbet af året afholdes flere koncerter i kirken. Kirkens kor afholder en årlig sommerkoncert og julekoncert. Kirkens børne- og ungdomskor giver også koncert, nogle gange sammen med andre kirkers kor. Der afholdes årligt en nytårskoncert, og derudover afholder Skovlundekoret og Ballerup Musikskole Orkester en årlig julekoncert.