Musikpædagog Bettina Cecilia Rasmussen underviser i babysalmesang. Foto: NB

Efterår 2020 og foråret 2021

På grund af stor efterspørgsel oprettes der et ekstra hold med babysalmesang i Skovlunde Kirke.

Babysalmesangen foregår hver onsdag kl.11.30-12.15. Målgruppen er forælder, der har babyer i alderen 2-12 måneder.

Det nye hold starter onsdag 4. november klokken 12.30-13.15.

Der undervises fire gange i november og seks gange i starten af 2021. Der er ingen babysalmesang i december.

De forældre der har stået på ventelisten, får tilbud om babysalmesang først.

Tilmelding: skovlundebabysang@korskolen.dk eller sms til underviseren,  Bettina Cecilia Rasmussen:
27634285.

Babysalmesang er et univers fuld af musik og nærvær mellem barn og forældre. Børnenes sanser stimuleres med alt fra farvede tørklæder, rasle-æg til sæbebobler. Det sker i en rolig og fredfyldt stemning i kirkerummet.

Kom og bliv inspireret af melodier, sang, lege og vuggende danse, hvor alle kan være med.
Efter musik- legetimen er der mulighed for kaffe og hygge.

Det er musikpædagog Bettina Cecilia Rasmussen, der står for undervisningen. Hun har mange års erfaring med undervisning i babysalmesang i kirker. Ud over Skovlunde Kirke varetager hun også babysalmesang i Grundtvigs Kirke, Herlev Kirke og Rønnevang Kirke.
Hun har kandidateksamen i musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og er uddannet i babysalmesang af Anne-Mette Riis. Desuden er hun mor til en dreng på otte år, aktiv sanger i flere kor og færdiggør pt. en kandidat i musikledelse / klassisk korledelse.