DE GRØNNE PIGESPEJDERE

Læs meget mere om De grønne pigespejdere på deres egen hjemmeside. Klik her.

SPIRE-, BØRNE- OG UNGDOMSKOR

Kan du lide at synge og har du lyst til at blive bedre?

Så kom og syng med i et af vore kor i Skovlunde Kirke. Det er både sundt, gratis og sjovt!

Vi har tre kor i Skovlunde Kirke. Spirekoret for børn i 0.-2. klasse, Børnekoret for børn i 3.-4. klasse og endelig Ungdomskoret for børn i 5. klasse og op.

For yderligere information kontakt organist Mette Lilsig på telefon 40 49 65 02 eller organist Merete Karkov på telefon 28 11 48 78. E-mail: organist@skovlundekirke.dk.

ER DU EN FRISK PIGE PÅ 6-8 ÅR?

Er du en frisk pige på 6-8 år?

Vil du prøve at være spejder for en dag?

Sammen skal vi på et spejderløb, hvor vi prøver at være spejdere i fremtiden.

Vi skal være udenfor så husk tøj, der passer til vejret.

Hvis du har lyst til at være med, så mødes vi her:

Skovlunde kirke, tværfløjen, Lundebjerggårdsvej 3B

Torsdag den 21. marts fra kl. 18 til kl. 20

Vi glæder os til at vise dig, hvor sjovt det er at være pigespejder. Spejderhilsen fra Cecilia, Karin, Lis og Anette.

Hvis dine forældre har nogen spørgsmål, kan de bare ringe til gruppeleder Anette Juvald på telefonnummer 23471568. Hun er med hele aftenen og vi byder på en kop kaffe/te, hvis dine forældre vil med, for at se hvor sjovt du har det.

KALENDER - BØRN OG UNGE

Ingen begivenheder fundet.