FAMILIEGUDSTJENESTER

Familiegudstjeneste er en gudstjeneste med efterfølgende fællesspisning.

Gudstjenesten er for børn, men alle, der har lyst til at være med til en gudstjeneste på børnenes præmisser, er velkomne.

Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste, hvor vi synger, hører "Spirekoret" eller "Børnekoret" synge for os, og hører historier fra Bibelen. Bagefter spiser vi et måltid mad sammen.

Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at betale lidt for måltidet.

Familiegudstjenester 2019

Torsdag den 7. februar kl. 17.00

Tirsdag den 5. marts kl. 18.00 (Fastelavn)

Torsdag den 4. april kl. 17.00

FASTELAVNSGUDSTJENESTE

Hvert år til fastelavn holder vi en festlig fastelavnsgudstjeneste, hvor kirken fyldes med udklædte børn og voksne, og hvor der efterfølgende er tøndeslagning og fastelavnsboller.

Fastelavnsgudstjeneste 2019:

Tirsdag den 5. marts kl. 18.00.

VAFFELDAGSFEST

Hvert år i marts måned holder vi Vaffeldagsfest i anledning af Marias bebudelse.

At vi kalder det en Vaffeldagsfest skyldes, at vi serverer varme vafler. Vi knytter nemlig arrangementet til Marias bebudelse, hvor der jf. en gammel tradition blev spist vafler.

Maria bebudelse handler om dengang Jomfru Maria fik besked fra englen Gabriel om, at hun skulle føde Guds søn - 9 måneder før jul.

Arrangementet er samtidig en fejring af børnenes overgang fra børnehave til børnehaveklasse. Derfor er Vaffeldagsfesten kun for de børn, der skal begynde i børnehaveklasse den kommende sommer.

I 2019 er der Vaffeldagsfest den 22. og 26. marts kl. 10.00. Alle institutioner får invitation.

JULEGUDSTJENESTER

Hvert år afholdes særlige julegudstjenester med efterfølgende juletræsfest for børn og unge i Skovlunde.

Kravlejul 2018

For vuggestuer, dagplejen m.m. (0-2-årige) holder vi "Kravlejul" den 5., 6. og 7. december kl. 9.30.

Børnehavejul 2018

For børnehaver og børnehaveklasser (3-6-årige) holder vi "Børnehavejul" den 4., 11., 12. og 14. december kl. 10.00.

Skoler

For skolerne holder vi også julegudstjeneste. Datoerne aftales med skolerne.

KALENDER - BØRN OG UNGE

Ingen begivenheder fundet.