ET TILBUD TIL SKOLER OM PROJEKTSAMARBEJDE

Kirke-Skole-samarbejdet i Skovlunde sogn henvender sig til alle lærere, der ønsker at komme på besøg med deres klasse i kirken eller få besøg af en præst på skolen.

Hvad er det?
Kirke-Skole-samarbejdet er et tilbud fra Folkekirken til skolerne om projektsamarbejde på de områder, hvor kirkens ansatte kan bidrage med deres faglighed og åbne kirken og kirkegården for projekter og undervisning.

Tilbuddet gives med udgangspunkt i folkeskolens formålsparagraf, som blandt andet nævner, at eleverne skal gøres fortrolige med dansk kultur, herunder kristendommen. I faget kristendomskundskab er formålet at give eleverne forståelse for den religiøse dimensions betydning. Her kan kirken bidrage med et indblik i ritualer, salmer, symboler, fortællinger osv.

Hvordan?
De forskellige tilbud kan indgå i et længere undervisningsforløb eller som supplement til et bestemt fag, hvor der arbejdes projektorienteret ud fra et bestemt emne. Det endelige indhold og varigheden aftales mellem lærer og præst, som begge tilrettelægger en del af forløbet. Organister og kirketjenere kan også indgå som undervisere.

For yderligere information og planlægning kontakt kirkekontoret. Kontaktoplysninger.

SKOVLUNDE SKOLE NORD HAR HOLDT HØSTGUDSTJENESTE - SE DERES FLOTTE HØSTGAVER

KALENDER - BØRN OG UNGE