Børnehuset Rosenlund er en hyggelig lille privat institution, som ligger på Tangevej i Skovlunde Syd. Vi har typisk mellem 30 og 40 børn indskrevet (vi er godkendt til max. 49 børn), og en tæt sammenknyttet personalegruppe bestående af 7 medarbejdere.

Vi bor i en stor villa fra 1943, som ligger på en dejlig stor grund med en hyggelig have med gamle frugttræer, bålhus, legeplads, boldbane og sandkasse.

Børnehuset Rosenlund har eksisteret siden 1966, og vi har haft rigtig mange skønne familier tilknyttet gennem årene.

Det betyder meget for os at hverdagen i Børnehuset lægger grunden til harmoniske og glade børn, og vi gør meget ud af at Børnehuset skal være et rart og hjemligt sted at komme. Vi har altid tid til en snak med forældrene, for vi mener at jo mere vi kender til børnenes hverdag i hjemmet, jo bedre kan vi håndtere børnene og deres behov, når de er i børnehaven. Der er derfor altid kaffe klar på kanden, og alle forældre er velkomne til at få en kop med, når de afleverer eller henter.

Børnehuset Rosenlund har efter privatiseringen bibeholdt tilknytningen til vores baggrund som menighedsbørnehave under Skovlunde Kirke. Vores dagligdag er ligesom så mange andre børnehavers dagligdag, med den undtagelse at vi ca. 1 gang om måneden går i kirkelig legestue, og vi tager til en julegudstjeneste i december måned. Vi mener, at Børnehusets baggrund hjælper os til at give børnene en solid basis med gode værdier samt en tværkulturel forståelse.

Læs mere om vores Børnehave her: www.bhrosenlund.dk