I Skovlunde Sogn har der altid været en forbilledlig tradition for at være aktiv kirke for alle aldersgrupper. Kirkerummet og kirkecentret summer på alle tider af døgnet af mennesker, som er i gang med at være kirke på hver sin måde.

Nogle bruger gudstjenestefællesskabet, andre bruger aktivitetsfællesskabet, og andre igen bruger både det ene og det andet og måske noget helt tredje. I hvert fald er man lige velkommen.

Som senior er livet heldigvis ikke gået i stå. Tværtimod åbner der sig nu for de fleste en særdeles aktiv livsalder, som venter på at blive fyldt ud med alt det, som man måske ikke lige havde tid til som erhvervsaktiv. Det er en stor gave at få lov til at blive klogere i livet, ikke fordi man skal, men fordi man kan!

Kirkens seniorudvalg arbejder ud fra tanken om, at det levende menneske i alle dets tidsaldre kan gå hånd i hånd med sognets kirkeliv, hvoraf forhåbentlig enhver senior kan næres til bestandig at vokse i sin gang her på jord. Vel mødt!