Mødreklubben

Bemærk venligst, at Mødreklubben ikke p.t. kan optage flere medlemmer.

Mødreklubben mødes tirsdage i ulige uger kl. 14.00-16.15 i Skovlunde Kirkes pejsestue.

Pris for deltagelse er kr. 300,- for hele sæsonen. Betaling kan ske ved første møde.

Pris for kaffe/te pr. gang kr. 20,-. Dog forhøjet pris til jul og afslutningsfest.

Tilmelding til
Kirsten Jacobsen
, kasserer
Tlf 4497 0306 (helst formiddag)

Bende Kragh
Tlf
E-mail storkonval@gmail.com

Skovlunde Kirkekontor
Tlf
4494 4897
i kontorets åbningstid.

Programmet første halvdel 2020

14. januar: Nordkorea
Generalsekretær Kim Hartzner, Missison Øst om landet, befolkningen og Mission Øst’ arbejde der.

28. januar: Kvindehjemmet på Sprogø og nogle af de mange skæbner. Baggrunden for anstalten, hverdagen for beboerne og lukningen i 1961. Historiker Carsten Egå Nielsen.

11. februar: Genforeningskongen Christian Den 10.
I det genforenede Sønderjylland blev Christian den 10 en vigtig brik i at få samlet det genvundne land og dets befolkning. Tidligere højskolelærer Niels Ole Frederiksen.

25. februar: Hunden er rask
Sonja Vesterholt er vokset op i Sct. Petersborg og foredraget bygger på autentiske historier fra en tid med konstant overvågning af KGB.

10. marts: Højskolesangbogen i fortælling og sang

Erik Lindsø er selv en god historie.

24. marts: Afslutning
Vi siger tak for denne sæson med en hyggelig eftermiddag med mulighed for overraskelser.

12. maj: Forårstur