Mødreklubben

Mødreklubben mødes tirsdage i ulige uger kl. 14.00-16.15 i Skovlunde Kirkes pejsestue.

Pris for deltagelse: kr. 300,- for hele sæsonen. Betaling kan ske ved første møde.

Pris for kaffe/te pr. gang kr. 20,-. Dog forhøjet pris til jul og afslutningsfest.

Tilmelding kan ske til kasserer Kirsten Jacobsen, telefon 44 97 03 06 (helst formiddag), Bende Kragh, telefon 29 46 51 59 eller storkonval@gmail.com, eller til Skovlunde Kirkekontor, telefon 44 94 48 97 i kontorets åbningstid.

Senest tirsdag en 24. september 2019

Betaling kan ske ved første møde tirsdag den 8. oktober 2019 fra kl. 13.00 i glasgangen.

OBS! Der er p.t. lukket for nye medlemmer, men mulighed for at blive skrevet på venteliste.

På udvalgets vegne Bende Kragh.

SÆSON 2019/2020

8. oktober: Med hjem fra rejsen.

v/Claus Erik Heje, Skovlunde Kirke

Claus har rejst og boet flere gange i udlandet og vil fortælle om, hvordan det er at leve i forskellige kulturer og hvad han kan bruge disse erfaringer til også i dag i sit arbejde.

22. oktober: Poul Reichhardt, studeprangerens søn.

Operettesanger, skuespiller på film og teater,

v. Entertainer og musiker Ivan Liljebæk.

5. november: De gode hensigters tid.

Tapio Juhl fortæller om sig selv og rejsen til Danmark som to årig, som ”Finnebarn”.

19. november: Kirgisistan i ord og billeder.

Birgit Drygaard fortæller fra en studietur med Folkekirkens Nødhjælp.

3. december: Juleafslutning.

Andagt i kirken ved en af kirkens præster og derefter julehygge i pejsestuen.

14. januar: Nordkorea.

Generalsekretær Kim Hartzner, Missison Øst om landet, befolkningen og Mission Øst’ arbejde der.

28. januar: Kvindehjemmet på Sprogø og nogle af de mange skæbner. Baggrunden for anstalten, hverdagen for beboerne og lukningen i 1961. Historiker Carsten Egå Nielsen.

11. februar: Genforeningskongen Christian den 10.

I det genforenede Sønderjylland blev Christian den 10 en vigtig brik i at få samlet det genvundne land og dets befolkning. Tidl. højskolelærer Niels Ole Frederiksen.

25. februar: ”Hunden er rask”.

Sonja Vesterholt er vokset op i Sct. Petersborg og foredraget bygger på autentiske historier fra en tid med konstant overvågning af KGB.

10. marts: Højskolesangbogen i fortælling og sang.

Erik Lindsø er selv en god historie.

24. marts: Afslutning.

Vi siger tak for denne sæson med en hyggelig eftermiddag med mulighed for overraskelser.

12. maj: Forårstur