Mødreklubben

Bemærk venligst, at Mødreklubben ikke p.t. kan optage flere medlemmer.

Mødreklubben mødes tirsdage i ulige uger kl. 14.00-16.15 i Skovlunde Kirkes pejsestue.

Første gang i vintersæsonen er tirsdag 1. december.

Der betales 50 kr. pr. gang og det er både med åndelig føde og en kop kaffe.

Klubben startede for 55 år siden, og der er flere medlemmer der har været med alle år.

'Klubben startede for 55 år siden. Vi var mange mødre der gik hjemme, og havde brug for lidt åndeligt føde, mens børnene blev passet. Der blev holdt forskellige foredrag over forskellige temaer, og sådan er det stadig. Dengang var vi 20-25 mødre, i dag er der 100 medlemmer,' siger Bende Kragh, der har været med fra starten - og som de fleste måske kan regne ud er der også mange i Mødreklubben, der både er blevet bedstemødre og oldemødre … men navnet består.

Tilmelding til
Kirsten Jacobsen
, kasserer
Tlf 4497 0306 (helst formiddag)
Bende Kragh
Tlf
E-mail storkonval@gmail.com
Skovlunde Kirkekontor
Tlf
4494 4897 eller kig forbi i kontorets åbningstid:
tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-13, torsdag kl. 13-17.

Sæsonprogram:

2020

Tirsdag 1. december kl. 14.00 i Skovlunde Kirke med efterfølgende traktement og underholdning i pejsestuen.

2021:

5. januar: 'De polske roepiger'. Jens Thøsing Andersen fortæller om roepigerne, som kom til Lolland-Falster som sæsonarbejdere.

19. januar: 'Vietnam'. Rejseleder Peer Faurskov tager os med på tur til det smukke Vietnam med dets spændende kultur.

2. februar: 'H.C. Andersen og Guldalderen'. Arnt Ravn fortæller om Guldalderen og H. C. Andersen.

16. februar: 'Hans Egede, Grønland, Norge og Danmark i 300 år'. Stephen Egede Glahn, præst, foredragsholder og skribent fortæller om et stykke historie, som på det seneste har været en del i medierne.

2. marts: 'Valborg – en kvindeskikkelse i det 20. århundrede'. Birgitte Thyssen, fhv. sognepræst og lektor, fortæller om sin mormor Valborg Hammerich, en markant personlighed for sine 21 børnebørn.

16. marts: Afslutningsfest. Denne ene gang er der forhøjet pris.

11. maj: Forårstur