I Skovlunde er der konfirmandundervisning i 8. klasse.

Indskrivning til konfirmation i Skovlunde Kirke foregår sædvanligvis i marts måned. Se annonce i Ballerup Bladet eller kontakt kirkekontoret for nærmere oplysninger.

Undervisningsdage og tidspunkter koordineres med Skovlunde Skole, da langt hovedparten af konfirmanderne går på denne skole.

Elever, der går på efterskole eller skoler, hvor det ikke er muligt at deltage i undervisningen i Skovlunde Kirke, kan vælge at blive undervist andetsteds, men stadig blive konfirmeret i Skovlunde Kirke.

Elever, der går til konfirmandundervisning men ikke er døbt, skal døbes inden konfirmationen. Vi har hvert år en søndagshøjmesse med dåb af kommende konfirmander

Indskrivningen til konfirmation i 2020

Indskrivningen til konfirmation i 2020 finder sted nu.

Udskriv og udfyld alle punkter på nedenstående konfirmandkort og medbring det til kordegnen ved indskrivningen. Eventuelle spørgsmål kan stilles til kirkekontoret. Se kontaktoplysninger her.

Bemærk! Elever på Kasperskolen får særskilt invitation til indskrivning, og skal derfor ikke  indskrives som nævnt ovenfor.

Konfirmandkort - indskrivningsblanket