Organister ved kirken

Dora Voss

Fra sognets begyndelse i 1960 til 31/12 2000.

Diplomeksamen fra Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Dora Voss har gennem en menneskealder sat sit gode præg på Skovlunde Kirkes musikalske aktiviteter og er fortsat aktiv i sognet både som vikar, akkompagnetør ved møder, kirkespil m.m.

Dora Voss arbejdede i mange år med Ungdomskor og sad i kredsbestyrelsen og Landsstyrelsen for Folkekirkens Ungdomskor.

Mie Korp Sloth

Fra 1/1 2001 til 14/6 2013.

Diplomeksamen i orgel fra Det kgl. danske Musikkonservatorium med Hans Fagius og Kurt Levorsen som lærere. Uddannet i korledelse af Morten Schuldt-Jensen og Margrete Enevold.

Studieophold i improvisation og repertoire hos Anders Bondemann i Stockholm. Studier i portativ og middelaldermusik hos Christophe Deslignes, Paris og Pedro Memelsdorff, Italien. Medlem af Middelalderensemblet GIÒIA og danner duo med Marianne G. Nielsen omkring musik af Hildegard von Bingen.

Søren Geneser

Fra 1/11 2013 til 29/2 2016

Præliminær Organist fra Sjællands Kirkemusikskole. Almen Musikpædagog og RMO Rytmikpædagog.