Velkommen til årets julebazar

Loppemarked, juletræssalg og boder. Det hele og mere til er klar, når Skovlunde Kirke søndag den 1. december afholder stor julebazar.

Ingen jul uden julebzar i Skovlunde Kirke. Heller ikke i år, hvor den finder sted på søndag, den 1. december.

Dagen begynder med gudstjeneste kl. 10.00 med sognepræst Morten Wassmer, Luciaoptog, pigespejderne og kirkens kor. Umiddelbart efter åbner selve bazaren med loppemarked, café og salgsboder med bøger, dekorationer, pynt, adventskranse og lækkerier.

Der kan desuden købes julemiddag, glögg, æbleskiver og popcorn. Og så kan du købte dit juletræ på bazaren.

Vær med i kagekonkurrence
Der vil også være kagekonkurrence på dagen. Bag en kage og giv den til bazaren. Et dommerpanel vil så udvælge både den flotteste kage og den kage, der har den bedste smag.

Gennem hele dagen vil der nisserier, underholdning og masser af aktiviteter for børn. Bazaren slutter kl. 16.00.

Det koster 10 kroner at komme ind. Læs mere på www.julebazar.dk.