Mød Dario Campeotto og Mickey Pless

Onsdag den 26. februar kl. 16.00 er der fyraftensmøde den kendte sanger. Billetsalget åbner den 29. januar.

Der er lagt op til et brag af et fyraftensmøde, når Dario Campeotto og Mickey Pless onsdag den 26. februar kl. 16.00 gæster Skovlunde Kirke. Med sig har de deres musikalske foredragsshow Evergreens & Røverhistorier.

Her vil Dario Campeotto fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz og med sikker hånd strø sangeksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra musicals og operetter, revy, et nummer af Tommy Seebach nummer, masser af både italienske og danske sangperler lige fra O Sole Mio til I Danmark er jeg født og naturligvis Angelique, som han vandt med i Dansk Melodi Grand Prix i 1961.

Nok er Dario Campeotto født i 1939, men han optræder stadig med nerve og indlevelse. Det beviste han sidste år, hvor han var på en større 60-års-jubilæumsturné rundt i Danmark. Hans optræden begejstrede Michael Søby, der på CphCulture skrev:

»Publikum kvitterer naturligvis med stående bifald, for vi har sandelig meget at takke Dario Campeotto for. Som sanger og entertainer er han forblevet en ener som ethvert nyt sangtalent og enhver stand-up ́er bør studere nøje.«

Med til Skovlunde Kirke har Dario Campeotto Mickey Pless, der er en af landets bedste akkompagnatører.

Arrangementet begynder med kaffe i kirkens pejsestue, hvorefter selve koncerten finder sted i kirken.

Billetter a kr. 100.- sælges i glasgangen fra onsdag den 29. januar kl. 17.30 til 18.30 derefter i kontorets åbningstid. Der kan betales med Dankort.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Pressefoto