Lisbeth Kjær fortæller om Japan ved månedsfesten

Det handler om Solens rige, når Lisbeth Kjær onsdag den 4. marts kl. 13.30 holder foredrag ved månedsfesten i Skovlunde Kirke.

Det handler om templer, te-ceremonier, geishaer, kimonoer, kirsebærblomster og japansk kunsthåndværk, når der onsdag den 4. marts kl. 13.30 er månedsfest i Skovlunde Kirke. Her vil Lisbeth Kjær tage os med til Japan og give en guidet tur i det fascinerende ø-rige.

»Intet sted i verden går ældgamle traditioner i den grad hånd i hånd med moderne højteknologi. Japanerne er stolte af deres nedarvede traditioner og høflighed er heldigvis stadigvæk en selvfølge,« siger Lisbeth Kjær.

Lisbeth Kjær, født 1952, er uddannet turistfører fra Roskilde Universitet Center og har rejst i flere eksotiske lande over hele verden.

Traditionen tro begynder månedsfesten med en kort altergangsgudstjeneste i kirken ved sognepræst Karsten Garne.

Derefter er der kaffe og kage i Pejsestuen, inden Lisbeth Kjærs rejse til Japan begynder. Vi forventer at slutter kl. 15.35.

Kaffe og kage koster kr. 20,-. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kirkebil bestilles på tlf. 4494 4897.