Orienteringsmøde tirsdag den 18. august

Orienteringsmødet i forbindelse med menighedsrådsvalget er flyttet til tirsdag den 18. august kl. 19.00. Det finder sted i Skovlunde Kirke.

Valgbestyrelsen ved Skovlunde Kirke har besluttet at flytte det lovpligtige orienteringsmøde i forbindelse med menighedsrådsvalget til tirsdag den 18. august kl. 19.00. Mødet finder sted i Skovlunde Kirke.

På mødet vil menighedsrådet orientere om dets arbejde og om det kommende valg, ligesom der er mulighed for spørgsmål og debat. Vi vil også tale om, hvem der kunne være interesseret i at stille op, men selve valghandlingen finder først sted på opstillingsmødet tirsdag den 15. september.

I loven er der fastsat følgende dagsorden for orienteringsmødet:

1.     Velkomst ved formanden og valg af dirigent.

2.     Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og om det kommende menighedsråds opgaver.

3.     Drøftelse af visioner, ønsker og idéer til det kommende menighedsråd. Vi opfordrer til debat og at give deltagerne tid til at summe over, hvad deres visioner, ønsker og idéer er til det kommende menighedsråd.

4.     Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.

5.     Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling samt orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.

6.     Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet 15. september. Antallet af menighedsrådsmedlemmer beregnes ud fra antallet af folkekirkemedlemmer i sognet, og findes på sogn.dk under Fakta om sognet.

7.     Foreløbigt overblik over, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen.