Regler for antal personer i kirkens lokaler

Skovlunde Kirke har nye regler for, hvor mange personer der må være i kirkens lokaler. Læs dem her.

Maksimum antal i kirken er:

• Højst 100 personer til handling uden sang i Kirken
  • Der er 35 pladser (hynder) i kirken, hvis menigheden skal synge (der kan være mere end en person på en plads hvis de er sammen, og der er 2 meter mellem hynderne)
  • Højst 60 pladser uden sang til bisættelse med kiste
  • Der er 30 pladser (hynder) i kirken til bisættelse med kiste, hvis menigheden skal synge (der kan være mere end en person på en plads hvis de er sammen)
  • For bisættelser i øvrigt med urne gælder højst 100 personer uden sang og 35 pladser (hynder) med sang.
  • Til konfirmationer i 2020 må der højst være 150 personer uden sang i hele kirken, betinget af en familie deler en bænk. Det understreges, at dette kun vil være tilfældet til konfirmationerne.
  • Udenfor handlinger må der være 100 personer i kirken.

Det er op til præsterne at afgøre om, der vil være sang eller ej. Som udgangspunkt vil der til alle tjenester være kirkesangere til stede. Så "uden sang" betyder, at alene kirkesangerne synger.

Maksimum antal i Kirkecenteret er:

• 60 personer i Pejsestuen
  • 30 personer i Studiekredsen
  • 100 personer i Pejsestuen og Studiekredsen når sammenlagt
  • 60 personer i Konfirmandlokalet
  • 30 personer i Motionsrummet

Der skal ved sang være to meters afstand fra næsetip til næsetip.

Maksimum antal i administrationsområdet er:

• 4 personer i dåbsværelset
  • 2 personer i kordegneventeværelset