UDSOLGT: Fyraftensmøde med Martin Knudsen

Torsdag den 24. september kl. 17.00 besøger Martin Knudsen Skovlunde Kirke. Billetter a kr. 75,- kan købes på kirkekontoret.

Der er lagt op til en spændende eftermiddag, når Martin Knudsen, kendt fra TV2 Charlie, DK4, Ganløse Revyen og Cirkusbygningen, kommer til fyraftensmøde torsdag den 24. september kl. 17.00.

Martin Knudsen er kendt for sin festlige måde at underholde på, og når han går på scenen, er der lagt op til fællessang og et godt grin.

Med sig til Skovlunde har han nogle de bedste sange fra hans tid på landets sjoveste scener. På programmet står blandt andre sange af Erik Leth, der står bag evergreens som Susanne, Birgitte og Hanne, Er du dus med himlens fugle og Når en sailor går i land.

Billetter a kr. 75,- sælges på kirkekontoret.