Nyt menighedsråd i Skovlunde sogn

Lars Green Bach er valgt til formand for endnu en periode på fire år. Privatfoto

Den 15. september var der menighedsrådsvalg i hele Danmark. Det var der naturligvis også her i Skovlunde sogn. Tak til alle, der stillede op og tak til alle, der kastede deres stemmer i stemmeboksen. Det resulterede i et nyt menighedsråd. Et stort velkommen skal lyde til:

Lars Green Bach, Marie Würtzen,  Jim Iversen, Connie Hartz,  Ole Rubach, Jan Poulsen,  John Deleuran, Helle Kastberg Hansen, Thomas Jensen, Erling Fenger, Yvonne Blankenborg, Karl Kjeldgaard, og Gaia Iversen

Valgbestyrelsen kan samtidig offentliggøre, at der er valgt de følgende stedfortrædere, som indtræder i menighedsrådet ved forfald i følgende rækkefølge: Mogens Fritz Nielsen, Anne-Grethe Pedersen, Birgit Kvistholt, Kim Betak Pedersen, Janni Kappel, Birte Rudloff.

Da valgbestyrelsen ved fristens udløb ikke har modtaget nogen anden kandidatliste, udløses der ikke afstemningsvalg for valg til menighedsrådet.

Det kommende menighedsråd konstitueres i forbindelse med mødet den 25. november kl. 19.

For yderligere informationer kontakt valgbestyrelsen:
Lars Green Bach, formand: mail 7189.formand@gmail.com, telefon 29206160
Jan Frisell: mail frisell@mail.dk, telefon 44843720
Ole Rubach: mail oru@stofanet.dk, telefon 24473515.

Det nye menighedsråd træder i kraft første søndag i advent og fungerer i fire år.