Få hjælp til julen

Skovlunde Sogns Menighedspleje yder julehjælp til de familier, der har størst behov. Ansøgning om julehjælp sker tirsdag 1. december fra Skovlunde Kirke.

Skovlunde Sogns Menighedspleje yder julehjælp til de familier, der har størst behov. Julehjælpen gives primært til enlige forsørgere med bopæl i sognet. Ansøgning om julehjælp sker ved personlig henvendelse i Skovlunde Kirke.

Det sker tirsdag den 1. december kl. 15.30-17.30. Ansøgerne skal medbringe legitimation, fx sundhedskort. I år tages der et særligt corona-hensyn. Det betyder at folk lukkes ind efter fødselsdato, og kun en person fra hver husstand bedes møde op. Bær mundbind og benyt den siddeplads i venteområdet, som kirkens personale henviser til. Desuden opfordres ansøgerne til at der kun møder en op fra hver husstand.

Personer, der har fødselsdag mellem 1. januar og 30. juni, kan komme kl. 15.30-16.30.
Personer, der har fødselsdag mellem 1. juli og 31. december, kan komme mellem 16.30-17.30.

Julehjælpen er noget særligt, men menighedsplejen oplyser, at man kan søge om hjælp hele året, og man behøver ikke være medlem af folkekirken for at få hjælp. Pengene er privat indsamlede midler.

Skovlunde Sogns Menighedspleje, Skovlunde Kirke, Lundebjerggårdsvej 3A, Tlf.: 44944897.