Krav om mundbind i Skovlunde Kirke

Når du fremover skal besøge kirken, skal du huske mundbind. Pr-foto

Kirkeministeriet har opdateret reglerne om mundbind. Det betyder at fra i dag, torsdag den 29. oktober, skal du bære mundbind eller visir i folkekirkens lokaler med offentlig adgang.

Når du besøger eller deltager i en aktivitet i Skovlunde Kirke - i et lokale med offentlig adgang - skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind.

Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet.

Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.

Regeringen har udvidet kravet om at bære mundbind eller visir til også at gælde i kultur- og kirkeinstitutioner. De nye restriktioner gælder fra i dag, torsdag den 29. oktober, til og med 2. januar 2021. Børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind i folkekirken.