bestil billetter til juleaften ...

I år skal der bestilles billetter til gudstjenesterne juleaften, torsdag 24. december. Pr-foto

Kirkens helt store højtid er julen, men på grund af corona, er den lidt anderledes i år.

Torsdag 24. december er der tre gudstjenester klokken 10, 12 og 14. Den første gudstjeneste er en familie-gudstjeneste, men på grund af corona, er der billetbestilling.
Gå ind via pladsikirken.dk og søg på Skovunde Kirke, herefter kan du bestille de gratis billetter. Der kan maksimum bestilles fire billetter pr. familie.
Hvis du ikke har internet, så ring til kirkekontoret så hjælper vi med bestillingen. Ring på telefon 4494 4897. Kontoret har åbent tirsdag, onsdag og fredag klokken 10-13 samt torsdag klokken 13-17.